Quote_teken_links

AEGIR-MARINE
OPENT NIEUW KANTOOR IN MIDDEN-OOSTEN

OnderNamenlid AEGIR-Marine uit Wijk bij Duurstede heeft zijn wereldwijde servicenetwerk uitgebreid met het openen van een nieuw kantoor in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

AEGIR-Marine is al een aantal jaren actief in het Midden-Oosten. Naar aanleiding van de steeds groeiende vraag van klanten om ook lokaal aanwezig te zijn, is de beslissing genomen om een eigen kantoor in de regio te openen. ‘Wij vullen de kloof tussen fabrikanten en maritieme dienstverleners voor wat betreft de schroefasafdichtingen en de propulsion systemen. Deze succesvolle strategie resulteerde in een aanzienlijke toename van het servicewerk en de verkoop van onderdelen in het Midden-Oosten ‘, aldus Serge Lapré, branchemanager van het nieuwe kantoor.

De maritieme leverancier van schroefasafdichtingen en propulsion systemen heeft naast een kantoor in Nederland ook kantoren in Singapore, Shanghai, Namibië en de USA . Het serviceteam van Dubai zal zijn activiteiten richten op zowel de sterke olie- en gasindustrie in het Midden-Oosten als op de commerciële schepen.

Het nieuwe Dubai-kantoor van AEGIR-Marine is een mooie aanvulling op het wereldwijde maritieme servicenetwerk van het bedrijf.