Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
AEGIR-Marine opent nieuw kantoor in Panama
25 februari 2022 | 2 minuten lezen

AEGIR-Marine heeft een nieuw kantoor geopend in Panama. Daarmee wordt de aanwezigheid van het bedrijf in Latijns-Amerika versterkt en het wereldwijde servicenetwerk verbreed. De serviceprovider voor stern seal- en propulsion service heeft nu vestigingen op vijf continenten (Nederland, Shanghai, Namibië, Verenigde Staten, Verenigde Arabische Emiraten en nu Panama).

Twee belangrijke redenen lagen ten grondslag aan het openen van de vestiging in Panama. ‘Onze business is daar aan het groeien’, zegt Bart van den Hamer, General Manager Amerika. ‘We willen onze klanten in deze regio laten zien dat we toegewijd zijn en ons daar willen vestigen. De opening van ons kantoor in de Verenigde Arabische Emiraten in 2020 heeft ons laten zien dat lokale aanwezigheid ons in staat stelt om te groeien en onze klanten vanaf strategische locaties van dienst te zijn.’

Met het Panama-kanaal is Panama een actief land als het gaat om maritieme industrie. Al ligt de focus niet alleen op dat kanaal, zo stelt Van den Hamer. ‘We zijn er om al onze Latijns-Amerikaanse klanten te helpen. Ecuador is bijvoorbeeld maar twee uur hier vandaag, Colombia maar veertig minuten. Bovendien kunnen we ook efficiënt samenwerken met onze collega’s in de Noord-Amerikaanse vestiging, omdat er geen tijdsverschil is. Naast Van den Hamer – wiens vrouw en kinderen zijn meegereisd – zal er ook een service-engineer en interne sales-engineer uit Nederland in Panama aan de slag gaan.

GroothandelMachines en apparatenLekstroom