Quote_teken_links

AGTERBERG EN KNVB:
AL 20 JAAR EEN UITSTEKENDE RELATIE

Met de ondertekening van het contract Uitbreiding van de  onderhoudsovereenkomst op 9 oktober bevestigt de KNVB wederom het vertrouwen in Agterberg b.v. uit de Bilt. Agterberg b.v. is sinds 2000 verantwoordelijk voor het terreinbeheer van de KNVB Campus in Zeist.

De slogan van Agterberg, niet groter maar beter, sluit goed aan bij de wensen van de KNVB. De werkzaamheden worden uitsluitend uitgevoerd door medewerkers met de juiste kwalificaties, waarbij uitsluitend kwaliteitsproducten worden gebruikt. ‘De KNVB en Agterberg b.v. hebben gezamenlijk een onderhoudsplan gemaakt die deze kwaliteit garandeert. Op basis van dit plan is de kwaliteit van de velden het gehele jaar goed en tijdens trainingskampen van de nationale teams zelfs op topniveau’, aldus Bas Stoker, facilitair manager KNVB.

‘Sinds de komst van het Nederlands Elftal naar de Campus ligt de lat een stuk hoger. Driemaal per week worden de velden gemonitord en de planning van gebruik en onderhoud doorgenomen.  Door de aanleg van hybride velden is de stabiliteit en vlakheid van de grasmat perfect’, aldus Gert van Veller, hoofduitvoerder van Agterberg b.v., die is als sportveldspecialist dagelijks betrokken bij het op topniveau houden van de velden op de KNVB Campus.

Bijschrift: Voorafgaand aan de training van het Nederlands Elftal schudden bondscoach Ronald Koeman en directeur Frank Agterberg elkaar de hand.