Quote_teken_links

ANNEKOOS LITTEL INTERIEURARCHITECTEN ONTWERPT VOOR UITBREIDING HUISVESTING EN WERKOMGEVING TVVL IN HET INTECHNIUM GEBOUW

Al in 2016 ontwierp Annekoos Littel Interieurarchitecten de frisse eigentijdse huisstijl voor het nieuwe verenigingsgebouw van TVVL. Het is een succesvolle ontmoetingsplek geworden waar leden zeer regelmatig aanlanden en met elkaar in gesprek komen tijdens een van de vele bijeenkomsten waar het gaat om de installatietechniek.

Met dit succes en de behoorlijke groei bleek de huidige huisvesting te klein geworden. Een uitbreiding van de huidige huisvesting was de wens en bleek mogelijk binnen het Intechnium. TVVL vroeg wederom Annekoos Littel Interieurarchitecten om het huisstijl ontwerp aan te vullen en uit te rollen naar de uitbreiding. Een nieuwe werkomgeving anno 2020 is in het huidige ontwerp geïmplementeerd. Een ideale werkomgeving is door Annekoos Littel interieurarchitecten vormgegeven en gecreëerd voorzien van belangrijke input van de medewerkers die in Woerden werkzaam zijn. Goede Arbo-werkplekken, aanlandplekken, vergader-, concentratie-, en cursusruimtes. Tevens is veel aandacht besteed aan de vormgeving van de “huiskamer”, de ontmoetingsplek voor o.a. cursisten en medewerkers. Op deze wijze biedt het ontwerp voor de nieuwe huisvesting van TVVL letterlijk professionals in de installatietechniek de mogelijkheid om samen te werken, kennis te ontwikkelen en kennis te delen.