Quote_teken_links

ARCADIS EN OVER MORGEN BUNDELEN KRACHTEN

Advies- en ingenieursorganisatie Arcadis en adviesbureau Over Morgen bundelen hun krachten. Beide in Amersfoort gevestigde organisaties kenden elkaar goed met kantoren op steenworp afstand, maar door de verwerving van Over Morgen door Arcadis gaat hun samenwerking een nieuwe fase in.

 

Over Morgen is een adviesbureau voor een duurzame leefwereld en is werkend op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en energietransitie. Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen bundelen zij hun krachten. Met deze stap ontstaat een organisatie die klanten bedient vanaf het eerste idee tot realisatie en duurzame instandhouding. Hiermee vormen zij samen een partner voor het waarmaken van ambities om een duurzame leefomgeving te creëren.

 

Deze stap past in beider ambitie: een duurzame, leefwereld. Gert Kroon, CEO van Arcadis Nederland: ‘Samen met Over Morgen zijn we (nog) beter in staat om te reageren op de grote transitievragen in de markt en de maatschappij zoals de energietransitie en klimaatadaptatie. Over Morgen is een fantastische partner om samen mee aan de slag te gaan. Ik bewonder hun strategische advies- en innovatiekracht en verwacht veel van de mooie projecten waarin onze beider krachten elkaar versterken. Ik kijk dan ook echt uit naar onze samenwerking.’ Gerwin Hop, oprichter van Over Morgen, voegt daar aan toe: ‘Voor ons als Over Morgen is het een unieke kans om met Arcadis samen te werken. Hun jarenlange expertise, wereldwijde netwerk en daadkracht maken dat we samen meer maatschappelijke impact maken met onze vele gecombineerde ideeën. We zijn echt complementair aan elkaar met behoud van onze eigen unieke DNA.’

Foto boven: Gert Kroon
Foto beneden: Gerwin Hop