Quote_teken_links

ARNOLD VAN ANRAAD
ONTVANGT ANNA VAN RIJNPENNING

Arnold van Anraad  heeft in oktober de Anna van Rijn-penning uitgereikt gekregen uit handen van de burgemeester van Nieuwegein de heer Frans Backhuijs.

Van Anraad is de grondlegger van Van Anraad Assurantiën. Hij is zijn onderneming gestart vanuit zijn huis in Nieuwegein. Het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke regionale speler op verzekerings- en pensioengebied. Het ondernemerschap heeft Van Anraad niet weerhouden om zich ook in te zetten op andere gebieden, zoals de oudercommissie van de school van zijn zoons, bestuursfuncties in ondernemersverenigingen, initiatieven om de jeugd aan het sporten en buitenspelen te krijgen tot het geven van cursussen.

‘De Stadspenning Nieuwegein wordt  toegekend aan personen die zich op een breed terrein, of juist op één onderwerp, verdienstelijk hebben gemaakt voor stad en samenleving Nieuwegein. Met de toekenning van de penning onderstreept het college de betekenis van de ambassadeursfunctie van personen, die een aansprekende prestatie leveren op algemeen-, sport- en cultuurgebied, alsmede bedrijven, instellingen vereniging en organisaties, bij uitstralende activiteiten, prestaties en presentaties’ aldus de burgemeester.

Fotograaf: Fototeam KenM