Quote_teken_links

AUTOBEDRIJF VAN KUILENBURG INTRODUCEERT QOODER

Autobedrijf Van Kuilenburg is sinds deze week dealer van het motorscootermerk Qooder. Iedereen die motorrijden leuk vindt, maar geen rijbewijs hiervoor heeft kan voor de Qooder kiezen.  De Qooder is zakelijk inzetbaar op basis van 2 modellen:  een 3-wiels of 4-wiels en in vele kleuren verkrijgbaar.

Je kunt de Qooder nu kopen of leasen bij Autobedrijf Van Kuilenburg.

Wouter van Kuilenburg is enthousiast over de Qooder voor zijn bedrijf: ‘Automobilisten kennen ons en ons bedrijf in Utrecht als zelfstandige garage onder de vlag van Bosch Car Service. Vanaf nu hebben we er een heel mooi topproduct bij in onze showroom: de Qooder! Op de modellen van dit Zwitserse motorscootermerk mag je gewoon met je autorijbewijs rijden – mits gehaald voor 2013. Zelfs de 4-wiels Qooder Quadro is uniek in zijn soort. Super stabiel, heerlijk comfortabel en zo wendbaar alat dankzij de vier kantelende wielen. Je controleert de machine moeiteloos, een kind kan de was doen’.

Zaterdag 18 juli wordt er de Qooder Experience Day georganiseerd van 11.00 tot 15.00 uur, iedereen kan dan kennis maken met de Qooder.