Autocentrum Van Vliet biedt boodschappen bezorgservice

In deze tijd, waarin het voor mensen moeilijk kan zijn om zelf boodschappen te doen, heeft Autocentrum Van Vliet het initiatief genomen om boodschappen te bezorgen. ‘We hebben auto’s, chauffeurs, én tijd’, aldus Ruben Elzas, accountmanager bij Autocentrum van Vliet. ‘We blijven graag zoveel mogelijk aan het werk, maar door corona hebben we het toch minder druk. Dan ga je nadenken over mogelijkheden om met ons autobedrijf een oplossing te kunnen bieden.’ Die oplossing werd concreet in een samenwerking met Samen voor Woerden en Jumbo Woerden Stef Bijlsma. Er werd een bezorgsysteem opgetuigd dat via thuiszorg—en ambulante zorgorganisaties mensen thuis bereikt.

 

De eerste klant was mevrouw Ketel. Via Buurtzorg Woerden West leverde zij een boodschappenlijstje aan en de volgende dag werden de boodschappen thuis bezorgd. Chauffeur/bezorger Milah de Ridder haalde de bestelling op bij Jumbo Stef Bijlsma en bezorgde deze bij een dankbare mevrouw Ketel. ‘Hier ben ik zo blij mee, nu hoeft mijn dochter uit Noord-Holland dat niet meer te doen.’ Ook Milah werd er vrolijk van: ‘Dit is ontzettend leuk om te doen, mevrouw Ketel is er echt mee geholpen.’

 

Thuiszorgmedewerkers en ambulant begeleiders met cliënten die geholpen zijn met deze service, kunnen contact opnemen met Samen voor Woerden.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *