Quote_teken_links

BAKKERIJ ABRONA
INTRODUCEERT UNIEKE GESCHENKDOOS

Bakkerij Abrona uit De Meern introduceert speciaal voor de feestdagen een Sint- en Kerstdoos. De geschenkdozen worden door de medewerkers in de ateliers van Abrona gemaakt en zijn dus uniek.

De Sintdoos bevat een gevuld speculaastaartje, een amandelstaafje, tien stuks marsepein fruit, speculaasjes en een zakje strooigoed. De Kerstdoos bevat een boterkoek met rozijnen, een amandelstaafje, vruchtencake, kerstkoekjes en tien aardbeien van marsepein. De dozen kosten  15,50 euro per stuk en zijn te bestellen via Brazzerie@abrona.nl of kom gewoon langs bij de BraZZerie.

‘Door het geven van een geschenk uit onze Bakkerij laat je als onderneming of particulier zien dat je oog hebt voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. BraZZerie & Bakkerij Abrona is een horecagelegenheid die bekend staat als bijzonder. Hier werken medewerkers met een verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers leren hier het bakkers- en patisserievak onder begeleiding van drie professionele banketbakkers. Dit doen we met elkaar, voor elkaar’ aldus Jacques Westerhoff, bedrijfsvoerder.

Het gehele assortiment voor de feestdagen is in de folder te zien.