fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Bergpaviljoen Bistronomique & Bar krijgt een Bib Gourmand 2022 toegekend
20 mei 2022 | 2 minuten lezen

Het Bergpaviljoen uit Amersfoort kreeg deze prestigieuze titel van Michelin die deze toekent aan restaurants met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Of de keuken nu traditioneel, Aziatisch of hip en creatief is: elk restaurant behoudt zijn eigen identiteit met één overeenkomst: de focus op seizoensgebonden producten en de generositeit die zo typisch is voor de Bib Gourmand.

Ed van de Bor en Theo Slotboom waren blij verrast door dit prachtige nieuws. ‘We zijn heel blij met deze vermelding’, vertelt Theo. ‘We staan al vermeld in de gids maar dit is toch echt een extra beloning en bovendien een geweldige bevestiging voor ons team, dat hier de afgelopen jaren met zoveel passie naar toe heeft gewerkt.’

Theo vervolgt: ‘Deze erkenning vinden wij des te mooier omdat het bevestigt dat we de drempel niet te hoog hebben gelegd en zo toegankelijk zijn voor iedereen. Mensen, jong en oud, moeten bij ons kunnen eten voor een goede prijs’.

Naast lunchen en dineren kun je ook terecht voor een borrel op het prachtige ruime terras, een meeting/vergadering in één van de drie private dining ruimtes of voor een catering aan huis.

Eemvallei