Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
BERGPAVILJOEN STELT ARRANGEMENTEN VOOR KOMENDE TWEE JAAR BESCHIKBAAR
10 maart 2021 | 2 minuten lezen

Het Bergpaviljoen kan, net zoals veel andere horecazaken, niet wachten om de deuren weer te kunnen openen. Om gasten alvast een beetje lekker te maken voor het moment dat dit daadwerkelijk weer mag, heeft het restaurant arrangementen samengesteld die gasten in de komende twee jaar kunnen verzilveren.

‘Je zou ons hiermee een flinke stap verder helpen om ons team compleet te houden totdat we weer open mogen. Bovendien heb je zelf eindelijk weer een feestje om naar uit te zien. Samen!’ zo laat het Bergpaviljoen weten. Gasten van het Bergpaviljoen kunnen de arrangementen nu alvast bestellen. Ze krijgen dan een factuur van de tegoedbon met de door hen gewenste omschrijving. Deze tegoedbon blijft de komende twee jaar zijn waarde behouden. Bovendien ontvangen gasten over deze twee jaar aan het eind een rente van 5 procent in Bergpaviljoen natura uitgekeerd, denk aan een diner of lunch, thuiskookmaaltijd of fles wijn.
‘Je zou ons hiermee een flinke stap verder helpen om ons team compleet te houden totdat we weer open mogen. Bovendien heb je zelf eindelijk weer een feestje om naar uit te zien. Samen!’
Horeca & RecreatieRestaurant/ barCateringHotelEventsRecreatieAmersfoort