Quote_teken_links

BESTE (THUIS)WERKGEVERS VAN UTRECHT

Op 16 maart aanstaande reikt “Zo Werkt Het” de award uit voor de Beste (Thuis)Werkgever van het jaar. Er wordt ook een winnaar aangewezen in de regio Utrecht. De award is bedoeld om het aanpassingsvermogen van bedrijven in het afgelopen jaar te vieren.

Nooit eerder werkten er zoveel mensen tegelijk thuis als in 2020. Vaak was dit samen met gezinsleden die ook thuis werkten of thuisonderwijs kregen. Er werden verschillende nieuwe middelen ingezet om te kunnen vergaderen met collega’s en in contact te blijven met klanten. Ook mensen die wel op locatie konden werken, pasten zich aan door op andere manieren en andere tijden naar hun werk te reizen. Bedrijven en organisaties deden er alles aan om deze aanpassingen mogelijk te maken. Om deze inzet te eren, heeft Zo Werkt Het een speciale award in het leven geroepen. Deze wordt op 16 maart uitgereikt, precies een jaar na de eerste lockdown. 

De award
Werknemers kunnen zelf hun werkgever nomineren, waarbij ze een motivatie kunnen geven over de bijzondere initiatieven van het afgelopen jaar binnen hun bedrijf. De winnende werkgevers worden gekozen uit de nominatie-inzendingen van werknemers door het hele land. De regio Utrecht doet dus ook mee. ‘Vanuit de mobiliteitsregio Utrecht hopen wij natuurlijk op veel nominaties van Utrechtse werkgevers. Want ook hier in Utrecht zien wij veel inspirerende voorbeelden van zowel grote als kleine werkgevers die anders zijn gaan werken in 2020’, aldus Marleen Meijers, woordvoerder Goedopweg, de organisatie die actief is in de mobiliteitsregio Utrecht.

De uitreiking van de prijs gebeurt in vier verschillende poules, zodat zowel kleinere start-ups als multinationals kans maken op een prijs. Ook worden er regionale winnaars benoemd. Wil je je werkgever nomineren? Dat kan via de website van Goedopweg.