Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
BESTUURSWISSELING BIJ ROYAL TERBERG GROUP
6 oktober 2021 | 1 minuten lezen

Bij het vijfde generatie familiebedrijf Royal Terberg Group zal de huidige bestuursvoorzitter George Terberg (68), na een loopbaan van bijna 45 jaar in het familiebedrijf, met ingang van 1 oktober a.s. de leiding overdragen aan zijn neef Godfried Terberg (58).

 

Godfried: ‘George bracht de groep op een ander niveau. Ik ben er trots op hem te mogen opvolgen. Ik wil het goede behouden en noodzakelijke veranderingen verder doorvoeren om bestendig te zijn in deze tijd van mondiale ontwikkelingen, zoals duurzaamheid, elektrificatie en digitalisering. Innovatie en duurzaamheid zitten in ons DNA. Omdat we ons altijd verantwoordelijk voelen voor de volgende generaties, zijn we al 152 jaar succesvol. Nu is de tijd om de groep voor te bereiden op een duurzame toekomst, voor het welzijn van onze planeet.’

Godfried vervulde de afgelopen tien jaar de rol van vicevoorzitter van Royal Terberg Group en is daarnaast operationeel verantwoordelijk voor de Environmental divisie. Aan de Raad van Bestuur zal de heer Rob van Hove worden toegevoegd, die operationeel verantwoordelijk is voor de divisie Special Vehicles. Aftredend bestuursvoorzitter George Terberg zal toetreden tot de Raad van Commissarissen.

OntwikkelingenIndustrieTransport & AutobrancheFamiliebedrijfLopikerwaard