Quote_teken_links

BIJEENKOMST OVER DUURZAME INZETBAARHEID BIJ HLB BLÖMER

Bij HLB Blömer aan de Krijtwal 1 in Nieuwegein organiseert Samen voor Nieuwegein op dinsdag 4 februari van 15.00 tot 17.00 uur een bijeenkomst over duurzame inzetbaarheid.

Bij bedrijven en organisaties is duurzaamheid een belangrijk thema. Zeker ook bij de sociale aspecten van de bedrijfsvoering. Binnen de huidige krappe arbeidsmarkt is aandacht voor brede instroom en behoud van medewerkers heel belangrijk. En dan kun je denken aan onderwerpen als medewerkerstevredenheid, aandacht voor medewerkers die mantelzorger zijn, aandacht voor oudere medewerkers en verbetering van de arbeidsparticipatie van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Programma

Doel van de bijeenkomst is om te inspireren met de praktijkervaringen van partners van Samen voor Nieuwegein. Enkele sprekers zijn onder andere: Mirella Lenters van HLB Blömer, Marian Bijvoet van SVS Inburgering, Jeroen Kwaaitaal van het Cals College en Dorathé van Doorn en Dorothy ten Wolde van Wederkeer Was & Strijkservice. Na afloop van de presentaties kunnen de aanwezigen ervaringen uitwisselen over dit thema. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en drankje.

Meer informatie en aanmelden via de website van Samen voor Nieuwegein

Fotobijschrift: Vorig jaar organiseerde Samen voor Nieuwegein een bijeenkomst over de arbeidsmarkt. Dit keer is het thema duurzame inzetbaarheid.
Foto: Henry Hekman