Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Biyond organiseert Zorgseminar in Putten
31 maart 2022 | 2 minuten lezen

Op dinsdag 17 mei organiseert Biyond uit Amersfoort, in samenwerking met hun partner CPMFactory, weer het jaarlijkse zorgseminar bij Kasteel De Vanenburg in Putten.

Dit jaar opgesplitst in een ochtenddeel voor de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en een middagdeel voor de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT).

De specifieke financiering en de ontwikkelingen in beide sectoren vragen om een eigen aanpak. Het programma voor de GGZ richt zich vooral op het verbeteren van de performance managementprocessen in de organisatie. Het programma voor de VVT richt zich vooral op het versnellen van het begrotingsproces.

‘Tijdens beide dagdelen zal een theoretisch kader worden geschetst en met een demo laten wij zien hoe hier met tooling invulling aangegeven kan worden. Ook is het leuk om te melden dat bij de interactieve sessies er de mogelijkheid is om met elkaar in gesprek gaan om de mogelijkheden voor je eigen organisatie te verkennen. Het seminar is kosteloos bij te wonen en je kunt inschrijven via de website’, aldus salesmanager Annemarie de Wolf.

IT & ICTSoftwareEemvallei