Quote_teken_links

BLOEMENDAL BOUW EN VERHOEVE ADVIES ONTVANGEN KEURMERK INCLUSIEF WERKGEVER 

Op 4 maart heeft wethouder Patrick Kiel van de Gemeente Leusden het keurmerk Inclusief Werkgever uitgereikt aan Bert Boeijink en Jan Costa van Bloemendal Bouw en aan Dennis Poorthuis en Martijn van Eijkel van Verhoeve Advies. Hij bedankt hiermee deze Leusdense werkgevers voor hun inzet binnen het samenlevingsakkoord Leusden Werkt Samen.

Leusden Werkt Samen helpt werkzoekenden in de bijstand aan werk en Verhoeve Advies heeft als eerste werkgever een werkzoekende met afstand tot de arbeidsmarkt een baan aangeboden. Zij maakten hiermee de eerste match van Leusden Werkt Samen. Dennis en Martijn kijken bij het vervullen van vacatures op een andere manier naar de kandidaten. Niet alleen naar het cv, maar vooral naar de talenten van de sollicitanten.

Bert Boeijink van Bloemendal Bouw heeft zijn netwerk actief benaderd en hiermee bijgedragen aan diverse matches. Daarnaast is Bert Boeijink één van de ambassadeurs van de campagne ‘Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen’ van het werkgeversservicepunt. Het WSP heeft het Keurmerk Inclusief Werkgever ontwikkeld.

 

Foto: Fleur Vooren WSP regio Amersfoort.