Quote_teken_links

BOERMARKE NEEMT DE ZUIVELMAKERS UIT BENSCHOP OVER


Toetjesmaker en familiebedrijf Boermake uit Enschede neemt een deel van De Zuivelmakers over van de Lekkerkerker Groep in Lopik. Dat hebben beide bedrijven bekendgemaakt. Lekkerkerker wil zich concentreren op kaasproducten. Voor Boermarke zijn de yoghurtproducten van De Zuivelmakers een aanvulling op het assortiment.

Familiebedrijf Boermarke neemt niet alleen een deel van de activiteiten over van De Zuivelmakers, maar ook de samenwerking met de melkveehouders.
Behalve met De Zuivelmakers heeft de Lekkerkerker Groep de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt met zijn twee andere bedrijven Lebo Kaas en Kasi Food. Beide bedrijven, gevestigd op het bedrijventerrein De Copen in Lopik, zijn actief in (room)kaas en kaasspecialiteiten.

‘Om de groei van onze andere bedrijven verantwoord voort te kunnen zetten is focus nodig. Door verdere specialisatie in onze activiteiten met Kasi food en Lebo kaas verwachten wij de verschillende markten nog beter te kunnen bedienen met verrassende en innovatieve kaasconcepten, zoals vegetarische producten en snacks.’, aldus Mariska Lekkerkerker, algemeen directeur.