Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
BOKSEN VOOR ONDERNEMERS = HOT!
30 september 2021 | 1 minuten lezen

Op woensdag 1 december 2021 nemen ondernemers en managers het tegen elkaar op in de boksring tijdens Brecheisen Business Boxing 2021. Zakelijk Utrecht ontmoet elkaar in Studio A12 voor een avond vol sportief geweld en entertainment zoals je dat van een echt boksgala kunt verwachten.

 

Onder andere OnderNamen-leden Willem de Bruin van Triade S&O, Timothy Kapteijn van IP Groep, Wietse Versteeg van Hendrix & Versteeg en Wesley van Dinteren van W3 Wijnen trekken dit jaar de bokshandschoenen aan.  ‘We zijn dit jaar overspoeld met aanmeldingen. Na een periode van veel beperking zien we dat mensen echt weer zin hebben in wat vertier. De groep is dan ook erg gemotiveerd. Buiten de gebruikelijke trainingsmomenten wordt er van alles georganiseerd om elkaar ook buiten de boksschool te leren kennen. Dit boks traject is naast  het boksen zelf zoveel meer’, aldus eventmanager Roos Verkerk.

Pas een week voor het gala horen de deelnemers tegen wie ze gematched zijn. Dat is meestal ook het moment waarop de zenuwen serieuze vormen aannemen. ‘Voor een volle zaal de schijnwerpers instappen en onder toeziend oog van relaties en vrienden je vergaarde boks skills laten zien, we noemen het niet voor niks een “once in a lifetime experience”. Benieuwd naar de boksers van seizoen 2021? Of wil je een ticket bemachtigen voor een compleet verzorgde avond in Studio A12 om een deelnemer te supporten? Tickets en informatie zijn te vinden op: business-boxing.nl

OntwikkelingenHoreca & RecreatieRestaurant/ barCateringEventsUtrecht