Quote_teken_links

BOSVELD INCASSO EN GERECHTSDEURWAARDERS EN STICHTING NOVAK GAAN NIEUWE SAMENWERKING AAN

Op 14 augustus tekenden de Nederlandse Organisatie van Accountants en Accountantskantoren (Novak) en Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders uit Amersfoort de vernieuwde samenwerkingsovereenkomst. Het is een versterking van de gezamenlijke dienstverlening richting MKB-accountantskantoren.

In 2013 bundelden Novak en Bosveld al hun krachten voor Novak-leden. Beide partijen wilden de samenwerking vernieuwen naar de huidige wensen en behoeften van accountants. Zo zijn er nieuwe afspraken gemaakt, waarbij Novak-leden nog meer ondersteund worden en voordelen kunnen behalen.

‘Novak-leden kunnen incasso’s uitbesteden aan een deskundige en betrouwbare partner. Debiteurenbeheer is juist in deze tijd van groot belang’, aldus Novak-directeur Guus Ham.

Directeur Jeroen van de Haar van Bosveld: ‘Door het bundelen van krachten bereik je meer, samen met Novak kunnen we accountants beter helpen aan een optimaal debiteurenbeheer en incassotraject.’

Stichting Novak is de service- en belangenorganisatie die producten en diensten aan het mkb-accountantskantoor aanbiedt.
Bosveld is ruim 35 jaar actief als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie. Het doel van Bosveld is om het debiteurenbeheer en incassotraject van haar klanten zo snel en efficiënt mogelijk te volbrengen.