Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
BROECK OUDEWATER VERKOOPT OLIEBOLLEN TIJDENS BROECK'S WINTERWEKEN
2 december 2021 | 1 minuten lezen

Een winterse sfeermarkt bij Broeck op het terras; dat is het idee dat Jamie de Jong en Don Janmaat al hadden sinds zij begin dit jaar begonnen met de exploitatie van voormalig hotel Abrona in Oudewater. Eind november en begin december is er dan ook flink geklust om het hotel om te toveren in een gezellige kerstsfeer.

Jamie vertelt: ‘We zijn dol op Kerst, en dit is de eerste keer dat we het hotel in kerstsfeer kunnen brengen!’ Niet alleen het hotel zelf heeft een knusse ‘wintervibe’, er is ook een wintermarkt waar bezoekers terecht kunnen voor gluhwein, warme chocomel en een lekkere perenstrudel. ‘Tijdens de Winterwerken staat er een gezellige tent, vuurkorven en kersthuisjes. Daarnaast gaan we in deze periode oliebollen verkopen. Zo houden we ons team lekker bezig tijdens deze onzekere periode en kunnen nog meer mensen komen genieten van de fijne sfeer bij Broeck!’

De oliebollen kunnen 29, 30 en 31 december opgehaald worden. Bestellen kan telefonisch via 0348-748494 of per mail via info@broeckoudewater.nl.

OntwikkelingenHoreca & RecreatieRestaurant/ barCateringHotelLopikerwaard