Quote_teken_links

BUITENPLAATS KAMERYCK ONTVANGT KIWA KEURMERK COVID-19 PREVENTIEMAATREGELEN

Buitenplaats Kameryck heeft op 15 januari 2021 het Kiwa keurmerk in ontvangst mogen nemen. Dit toont aan dat Buitenplaats Kameryck aan alle richtlijnen voldoet om bezoekers in een veilige omgeving te laten verblijven.

De uitbraak van het coronavirus COVID-19 heeft wereldwijd grote gevolgen voor de manier waarop mensen werken, recreëren en hun sociale leven inrichten.  Na de gehele of gedeeltelijke lockdowns pakken organisaties de draad weer op en wordt gezocht naar mogelijkheden om de bedrijfsvoering, binnen de richtlijnen,  voort te zetten. Het Kiwa-keurmerk voor COVID-19 preventiemaatregelen is er voor organisaties die hun COVID-19-maatregelen willen laten toetsen aan de geldende (inter)nationale eisen en eventueel aanvullende branche- of bedrijfsrichtlijnen. Kiwa voert periodiek een beoordeling uit, waarbij de protocollen en preventiemaatregelen van een organisatie worden gecontroleerd. Voldoet het beleid om verspreiding van het COVID-19 virus te beperken aan de geldende richtlijnen, dan levert dit een Kiwa-conformiteitsverklaring en keurmerk op. Hiermee laat je aan klanten, medewerkers en andere stakeholders zien dat alle vereiste maatregelen worden genomen om verspreiding van het COVID-19-virus te beperken.

‘Denken dat je het goed doet is wat anders dan bewezen goed doen. Wij zijn dan ook extra trots dat Buitenplaats Kameryck deze certificering heeft gekregen’, aldus eigenaar Mark Haagen. ‘Als beste congreslocatie (tot vijfhonderd personen) van Midden-Nederland (2019 en 2020) zijn wij het eigenlijk aan onze stand verplicht om hierin voorloper te zijn. Het laat zien dat de veiligheid van onze gasten en ons personeel op 1 staat.’ Voor Buitenplaats Kameryck is het een mooie bekroning in een turbulente periode. Sinds de verbouwing, die begin 2019 is afgerond, is de evenementenlocatie uit aan het groeien tot één van de meest populaire en toonaangevende locaties van Midden-Nederland, voor zowel de particuliere als zakelijke markt.