Quote_teken_links

Buitenplaats Kameryck organiseert een Midzomertheater

 

Op 14 en 15 augustus organiseert Buitenplaats Kameyck een Midzomertheater. Een buitentheater waarbij de gasten omgeven zijn door weilanden met koeien, wuivend riet en waterlelies.  Een bijzonder avondje uit op een sprookjesachtige locatie midden in het Groene Hart. Een event waarbij eten en theater centraal staan.

 

‘De laatste editie van Kameryck Klassiek is al weer van 2011. Daarna kregen wij elke week wel de vraag wanneer de volgende editie zou komen. Nu hebben wij goed nieuws! Deze zomer gaan we weer iets bijzonders doen. Niet drijvend op het water maar zeker zo idyllisch. Samen met Bram van der Vlugt en Kiki Schippers presenteren wij een prachtig en gevarieerd programma’, aldus Mark Haagen.

 

Na een gezellig diner wordt rond 20.00 uur de koffie geserveerd waarna iedereen naar het buitentheater wordt begeleid. In twee delen wordt een  theaterprogramma gebracht met in het eerste deel kleinkunstenaar Kiki Schippers uit Woerden. Na de pauze speelt Bram van der Vlugt het korte toneelstuk ‘De Les’.  Een stuk van de Franse toneelschrijver Eugene Ionesco. Voor meer informatie zie de website.