Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
BUITENPLAATS KAMERYCK ORGANISEERT MIDZOMER THEATER
8 juli 2021 | minuten lezen

Op 13 en 14 augustus organiseert Buitenplaats Kameryck een bijzondere avond uit; Midzomer Theater. Een all-inclusive buitenevenement op een adembenemende locatie midden in het Groene Hart, waar bezoekers de gehele avond verwend worden met hapjes, drankjes, een driegangendiner én theater op topniveau. Voor de liefhebber is het uiteraard mogelijk om een overnachting in één van de Veldhuysjes bij te boeken.

Mark Haagen van Kameryck vertelt trots: ‘Nu we weer evenementen mogen organiseren, willen we graag iets bijzonders’ neerzetten. We willen onze gasten een avond in de watten leggen met een heerlijk diner en prikkelende voorstellingen in onze schitterende omgeving. Zo kan men genieten van de voorstelling Niets te Verliezen van Floris van der Vlugt, Cat Smits en Nafiss  en treedt de Vlaamse comedian Pieter Verelst op. Komt dat zien!’

De Midzomer Theater avonden starten om 17:00 uur en duren tot ongeveer 23:30 uur. Voor toegang tot de avonden wordt gebruik gemaakt van Testen voor Toegang. ‘We mogen elkaar dan weer ontmoeten zonder 1,5 meter afstand! Je kunt een coronatoegangsbewijs ontvangen als je volledig gevaccineerd bent, een herstelbewijs hebt of als je een negatieve testuitslag hebt’, aldus Mark Haagen.

Meer informatie over de Midzomer Theater avonden is te vinden via www.kameryck.nl/midzomer-theater. Direct een ticket boeken kan via www.kameryck.shop.

OntwikkelingenEventsRecreatieWoerden