Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
BURGEMEESTER ONTHULT MAGAZINE 'DE 24 UUR VAN WOERDEN'
16 november 2021 | 1 minuten lezen

Op woensdag 20 oktober heeft burgemeester Victor Molkenboer het eerste exemplaar van de eenmalige, unieke uitgave van het magazine ‘De 24 uur van Woerden’ onthuld. De onthulling vond plaats in het Woerdense Klooster en de volledige opbrengst van de verkoop van het magazine gaat naar het goede doel.

Het magazine, een heus collector’s item, staat vol verhalen en interviews, zoals drieluiken van deelnemers, nabestaanden, mantelzorgers en dergelijke. Het magazine is gemaakt door professionals die zich vrijwillig hebben ingezet, en de drukkosten zijn betaald door de verschillende adverteerders. De lancering was een indrukwekkende bijeenkomst, waar alle betrokkenen bij aanwezig waren.

De magazines zijn voor €7,50 per stuk te koop bij Buro Fudge, VVV Woerden, Keurslager van Kesteren, Het Klooster, bij het Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden, Bakkerij de Leeuw in Zegveld, Chez Michel in Kamerik en de Primera in Harmelen. Volgend jaar vindt de 24 uur plaats op 13 en 14 mei, deze keer in het Westdampark in het centrum van Woerden. Meer informatie is te vinden via https://de24uurvanwoerden.nl.

OntwikkelingenOnderwijs & CultuurWoerden