Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
BUSTOUR WSP REGIO AMERSFOORT
14 september 2021 | 1 minuten lezen

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) is gisteren weer van start gegaan met de alom bekende Bustour. Met een vintage volkswagenbusje bezoeken accountmanagers tot en met 28 september industrieterreinen in Amersfoort en omgeving om kennis te maken met bedrijven. Het WSP helpt werkgevers kosteloos bij de werving en selectie van personeel en sociaal ondernemen. Door naar de bedrijven toe te gaan, wil het WSP werkgevers op een laagdrempelige informeren over haar dienstverlening.

 

Wie langskomt tijdens de Bustour kan ter plekke informatie inwinnen over alles wat het WSP doet. Daarnaast kunnen werkgevers elke ochtend vanaf 09:00uur meedoen aan een workshopprogramma. Na de opening vertelt een ambassadeur meer over zijn of haar ervaringen over sociaal ondernemen en de samenwerking met het WSP regio Amersfoort. Vervolgens kun je als werkgever kosteloos de workshop ‘Succesvol werven voor vandaag én morgen’ van Martijn Hemminga en Heleen Stoevelaar volgen. Tijdens de bustour heb je als ondernemer ook de mogelijkheid om met een VR-bril virtueel kennis te maken met ruim 45 kansberoepen en zo ontdek je gelijk hoe de VR bril jouw bedrijf kan helpen met het werven van personeel.

Wil je de Bustour bezoeken? Kijk voor een overzicht van alle locaties op https://www.wspregioamersfoort.nl/agenda/bustour/

OntwikkelingenSamenwerkingDienstverleningUitzendbureauAmersfoort