Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
CAESAR OVERHEID WINT RAAMOVEREENKOMST AANBESTEDING P-DIREKT
22 september 2020 | 1 minuten lezen

Caesar Overheid, zustermaatschappij van de overkoepelende Caesar Groep Utrecht, wil voor haar klanten de beste ICT-leverancier zijn voor het aangaan en uitnutten van meerjarige overeenkomsten voor het leveren van tijdelijke ICT-professionals. De klanten zijn met name grote en middelgrote overheidsorganisaties die werken met vaste leveranciers op basis van meerjarige contracten.

P-Direkt is de HR-dienstverlener van de Rijksoverheid en staat voor het leveren van een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige salaris- en personeelsadministratie waarbij het zelfbedieningsconcept centraal staat voor (toekomstige) medewerkers, managers en HR-ondersteuners.

P-Direkt heeft een aantal partijen geselecteerd voor het inzetten van kwalitatief goede ICT-professionals waaronder de combinatie Caesar Accounts, Bergler Nederland en VX Company Software Development. De nieuwe raamovereenkomst gaat op 5 oktober 2020 in voor een periode van maximaal vier jaar.

Michel Brouwer: ‘Ik ben trots op onze combinatie dat we ook P-Direkt als nieuwe opdrachtgever mogen verwelkomen! De samenwerking met Bergler en met VX heeft tot dit mooie resultaat geleid en we kijken uit naar een plezierige samenwerking voor de komende contractperiode.”

IT & ICTVideocommunicatieICT/ ITSoftwareUtrecht