fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Claassen, Moolenbeek & Partners Utrecht groeit!
22 november 2022 | 2 minuten lezen

Per 1 september is Ronald van Maldegem toegetreden als partner tot het kantoor van Claassen, Moolenbeek & Partners. Ronald heeft na zijn studie Bedrijfseconomie in Amsterdam, veel ervaring opgedaan in de financiële sector. Hij kijkt er naar uit om ondernemers en ondernemingen de komende jaren te gaan ondersteunen in hun ontwikkeling en bij vraagstukken.

Ronald heeft tijdens zijn carrière meerdere veranderingstrajecten uitgevoerd en was verantwoordelijkheid voor diverse entiteiten. Vanuit zijn directierollen en toezichthoudende functies, heeft hij ondernemers en hun ondernemingen ondersteund. Hierdoor heeft hij kennis ontwikkeld op het terrein van strategieontwikkeling, management, duurzaamheid en governance. Ook vervult hij diverse maatschappelijke functies in Utrecht.

Met de komst van Ronald is er weer een partner toegevoegd en is de expertise van Claassen, Moolenbeek & Partners enorm verbreed en versterkt. Vanwege deze groei is het kantoor inmiddels verhuisd naar een grotere locatie. Claassen Moolenbeek & Partners Utrecht is per 1 november te vinden aan het Herculesplein nummer 16 in Utrecht.

OntwikkelingenDienstverleningAccountancyUtrecht