Quote_teken_links

CONFERENTIEHOTEL KONTAKT DER KONTINENTEN TWEEDE PLAATS PUBLIEKSPRIJS MEETINGLOCATIES

Door MeetingReview zijn 1 januari de winnaars van de Publieksprijs van 2020 bekend gemaakt. Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Amersfoort is tweede geworden in de categorie tot 250 personen.

 

MeetingReview is een zoekmachine voor meetinglocaties en meetingdiensten waarbij reviews helpen bij het selecteren van de locaties. De meetinglocaties worden beoordeeld op het boekingsproces, eten en drinken en de gebruikte ruimte. Daarnaast is er ook een totaalbeoordeling waarin rekening wordt gehouden met de prijs, kwaliteit en gastvrijheid van de locatie.

 

Honderden gebruikers van meeting- en eventlocaties schreven vorig jaar veel reviews. Aan het einde van het jaar telde Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten 1.086 reviews en werd de locatie gemiddeld met een 9 gewaardeerd. Dat leverde Kontakt der Kontinenten de tweede plaats in de categorie L (tot 250 personen) op. Er dongen 360 locaties mee in deze categorie. De prijs werd op 14 januari persoonlijk aan het team van Kontakt der Kontinenten overhandigd door Robert Spakman, initiatiefnemer van MeetingReview.

 

Het winnen van de tweede prijs betekent dat Kontakt der Kontinenten zich nogmaals mag opmaken voor een verkiezing; door het winnen van de Publiekprijs is de locatie namelijk ook geselecteerd voor de Nationale Meeting Award. Op 16 maart 2020 worden de Nationale Meeting Awards voor de vijfde keer uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocaties in Nederland.