Quote_teken_links

CONFERENTIEHOTEL KONTAKT DER KONTINENTEN WINT EERST PLAATS PUBLIEKSPRIJS MEETINGREVIEW

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is het nieuwe jaar goed begonnen. Het heeft de MeetingReview-publieksprijs gewonnen in de categorie “large”. Binnen deze categorie vallen locaties met een zaalcapaciteit tot 250 personen.

De eerste plek werd bereikt met een totaal van 1.272 reviews, een score van 1139 en een gemiddelde beoordeling van 9,1. ‘Een prachtig resultaat’, laat het hotel, dat middenin de natuur van de Utrechtse Heuvelrug ligt en bestaat uit twee historische gebouwen met 25 conferentiezalen en 130 hotelkamers, weten. ‘Zeker in de huidige tijd waarin een groot aantal conferenties op aangepaste wijze – coronaproof én op 1,5 meter – hebben plaatsgevonden.’

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door MeetingReview, een online platform waar je vergaderlocaties kunt vinden en reserveren. Op deze website zijn alle reviews te vinden van klanten, wat een goed beeld geeft van de betreffende locatie. De aangesloten locaties worden beoordeeld op het boekingsproces, eten en drinken en de gebruikte ruimte. Daarnaast is er ook een totaalbeoordeling waarin rekening wordt gehouden met de prijs, kwaliteit en gastvrijheid van de locatie.