Quote_teken_links

CREDION EN AVANT GROEP VERWELKOMEN BART ZWINKELS

Bart Zwinkels is vanaf januari toegetreden als financieringsspecialist bij Credion. Hij komt het team van Credion Gouda-Waddinxveen-Oudewater, onderdeel van Avant groep, versterken om nog meer ondernemers te begeleiden en adviseren naar de meest optimale financieringsoplossing. Door zijn ervaring en netwerk in de Lopikerwaard zal hij zich met name in deze regio focussen op het adviseren van het mkb.

‘Wij zijn verheugd met het feit dat Bart Zwinkels ons team is komen versterken. Naast zijn ervaring bij de Rabobank neemt hij ook de kennis als zelfstandig adviseur mee. Door de toenemende vraag naar financieringsadvies waren wij toe aan extra uitbreiding qua adviseurs. Met de komst van Bart kunnen we nu een goede start maken in de regio Lopikerwaard’, aldus Michel Bierhuizen,  directeur Credion Gouda-Waddinxveen-Oudewater.

‘De ambitie is om ons team dit jaar verder te laten groeien. Met deze uitbreiding en ons marktgebied kunnen wij ons nu in de regio Lopikerwaard, Krimpenerwaard, Woerden, IJsselstein, Gouda en Waddinxveen gaan focussen op het begeleiden en adviseren van het regionale mkb naar de meest optimale financieringsoplossing.’