Quote_teken_links

CRITICAL MINDS
ONTVANGT HUGO KOTESTEIN OORKONDE 2019

Het bestuur van de Stichting Hugo Kotestein heeft haar jaarlijkse oorkonde toegekend aan Floris Groeneveld van Critical Minds, gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Kamerik. Volgens het bestuur van de stichting heeft Critical Minds het pand verbouwd en daarmee ‘moderne gebruikseisen op respectvolle wijze gecombineerd met het beeldbepalende uiterlijk en de nog aanwezige belangrijke originele interieurelementen’. De oorkonde wordt op vrijdag 20 september uitgereikt in de raadzaal van het voormalige gemeentehuis van Kamerik.

Voor de mensen van Critical Minds was de verbouwing op het lijf geschreven. Het adviesbureau helpt organisaties bij projectbeheersing, het verkorten van doorlooptijden en adviseert op het gebied van circulair werken. Behouden wat goed is en het stimuleren van hergebruik was dus, ook tijdens dit project, een logische werkwijze.

De Stichting Hugo Kotestein heeft ten doel om elementen van monumentale waarde in stad en landschap te bewaren en zet zich in voor behoud en versterking van de (historisch-) ruimtelijke kwaliteit van de stads- en dorpsgebieden in het landelijk gebied.