Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Daan Lacor treedt toe als partner bij Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
4 januari 2022 | 2 minuten lezen
Met ingang van 1 januari is Daan Lacor toegetreden als partner van Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting. Met deze stap willen Paul van de Plassche en Daan Lacor gezamenlijk verder bouwen aan de toekomst van Zuijdplas.  

Daan Lacor werkt al twaalf jaar voor het in Houten gevestigde makelaarskantoor, wat de regio als haar eigen achtertuin kent. ‘Participatie is een logische volgende stap om onze gezamenlijke toekomst te bestendigen’, aldus eigenaar Paul van de Plassche. Daan Lacor: ‘Ik ben enorm trots om onderdeel uit te mogen maken van dit mooie bedrijf. De markt is voortdurend aan verandering onderhevig. Landelijk staan we voor een grote uitdaging als het aankomt op verduurzaming en op een toekomstbestendige manier met onze grond en huisvesting omgaan. Als makelaarskantoor willen wij hierin een actieve rol spelen en zo goed mogelijk onze verantwoordelijkheid nemen.’

Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting bestaat inmiddels 25 jaar. Het kantoor biedt een totaalpakket aan diensten op het gebied van bedrijfsonroerend goed. Het is sterk geworteld in Houten, maar is actief in de gehele regio Midden-Nederland.

Onroerend goedLekstroom