Quote_teken_links

DE KROON FACILITAIRE DIENSTEN START MET REINIGINGSONDERHOUD ”DE GENERAAL” 

De Kroon Facilitaire Diensten uit Utrecht heeft de opdracht gekregen om de gehele glasbewassing evenals het schoonmaakonderhoud van bedrijfslocatie “De Generaal” in Veenendaal op zich te nemen. Het allround reinigingsbedrijf viert dit jaar ook zijn tachtig jarig bestaan. ‘Dan krijgen we in dit jubileumjaar ook nog deze pracht van een nieuwe opdracht’, aldus algemeen directeur Remco Drijver.

Vanuit de verschillende De Kroon-bedrijven zullen werkzaamheden binnenkort worden opgestart. ‘Wij bedanken onze opdrachtgever Vastgoedbrigade dan ook voor het vertrouwen in ons familiebedrijf en dat we deze opdracht mogen toevoegen aan onze portefeuille. Een opdracht als deze sluit prima aan op onze huidige portefeuille van opdrachten en opdrachtgevers. Fantastisch dat bestaande opdrachtgevers ons trouw blijven en nieuwe opdrachtgevers ons weten te vinden.’ Meer informatie over De Kroon is te vinden op de website

Over De Generaal is een bijzonder gebouw, gelegen op een zichtlocatie langs de A12 op Business Park De Batterijen, waar veel gerenommeerde bedrijven zijn gevestigd. Bij de bouw is al het mogelijke gedaan om van De Generaal een duurzaam gebouw te maken.