Quote_teken_links

‘DE ZANDBAK TREKT MIJ NIET’

Nick van Baaren (36 jaar) maakt droom waar en verlaat OnderNamen

Woerden – OnderNamen-uitgever Nick van Baaren heeft een profcontract getekend bij FC Utrecht voor het seizoen 2020/2021. Dit nieuws bereikte onze redactie vanmorgen in alle vroegte. Van Baaren maakt zijn droom waar en maakt de overstap van OnderNamen naar FC Utrecht. Op de beelden is te zien dat Nick zijn contract ondertekent bij de Domstedelingen, onder toeziend oog van eigenaar Frans van Seumeren.  ‘Het vertrek van Nick komt totaal onverwachts; ik ga hem als compagnon enorm missen’, aldus een verbouwereerde Rosanne Bader, eigenaresse van OnderNamen. 

Van Baaren begon zijn voetbalcarrière op vijfjarige leeftijd. Na verschillende transfers en nieuwe clubs, eindigde zijn profcarrière  acht jaar geleden bij NAC. Na een avontuur bij respectievelijk QuickBoys, vv Capelle en Sportlust ’46 keerde hij drie jaar geleden terug naar zijn oude club. Het was initieel de bedoeling om zijn carrière af te sluiten op de plek waar deze ooit begon, bij het vijfde-elftal van de derdeklasser FC Oudewater. Opmerkelijk is de overstap van de spits niet, Van Baaren is namelijk al langere tijd transfervrij. Van Baaren: ‘Na jaren bij OnderNamen topsport te hebben gespeeld is het tijd om mijn horizon te verbreden. Toen FC Utrecht mij benaderde heb ik, na zorgvuldig afwegen, besloten om het nog één keer te proberen. Veel jongens gaan op latere leeftijd nog een avontuur aan in Dubai, China of Qatar, maar dat zie ik met mijn gezinssituatie niet zitten. Ik heb het heerlijk naar mijn zin in Nederland; de zandbak trekt mij niet.’ OnderNamen blijft echter niet met de gebakken peren zitten door het vertrek van Van Baaren. De transfer is rondgekomen door een stevige barterdeal.

OnderNamen wenst Nick veel plezier en succes!

#1aprilgrap #fakenews