Quote_teken_links

DEFABRIQUE WINT NATIONALE MEETING AWARD XXL

DeFabrique Evenementenlocatie is de winnaar van de Nationale Meeting Award in de categorie XXL. Dat werd vrijdag 10 april bekendgemaakt tijdens een besloten online uitreiking. “Tijdens de rondleiding merkten we dat de ruimtes zijn ingesteld op technisch complexe en zeer unieke producties die voor het team heel normaal lijken”, aldus de jury.

 

DeFabrique eindigde met een score van 81,61 procent op de eerste plaats. De jury: “De website van deze locatie is waanzinnig goed ingericht. Het gesprek was heel goed voorbereid. Het team kijkt per event naar de behoeftes en denkt met alles mee. Alle ruimtes hebben hun eigen specifieke sfeer en thema. Het is bewonderenswaardig hoe een industriële locatie zo functioneel is aangepast.”

Reactie van DeFabrique op het winnen van deze award: “We zijn ontzettend dankbaar dat we deze award in ontvangst mogen nemen. Dit hadden we natuurlijk nooit alleen kunnen doen. Bedankt opdrachtgevers, team, partners en leveranciers voor jullie dagelijkse inzet, enthousiasme en harde werk.”

 

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Deze onafhankelijke prijs wordt sinds 2016 uitgereikt en is bestemd voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.