Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel

Dit hadden we veel eerder moeten doen!

Je hebt het goed gezien, OnderNamen Amersfoort heet vanaf nu OnderNamen Eemvallei! De naam “Regio Amersfoort” dekt al jaren onvoldoende de lading voor deze prachtige, ondernemende regio, die natuurlijk veel groter is dan alleen de stad Amersfoort. We vragen ons dan ook sterk af waarom we dit niet veel eerder hebben gedaan.

De naam Eemvallei is een samenvoeging van de regio Eemland en de regio Gelderse Vallei. De Eemvallei bestaat uit de gemeentes Amersfoort, Baarn, Barneveld,
Bunschoten, Eemnes, Nijkerk, Leusden, Soest en Woudenberg. Met de naam Eemvallei willen we de betrokkenheid onder de mkb-ondernemers in de regio vergroten om zo nog meer ondernemers met elkaar te kunnen verbinden.

 

‘OnderNamen Eemvallei ligt overal, echt overal!’

Ook is de Eemvallei een naam die wordt gebruikt voor het gebied dat bestaat uit de laaggelegen buitengebieden van de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten-
Spakenburg, Eemnes en Soest. Het brede gebied ligt aan weerszijden van het riviertje de Eem en maakt deel uit van het Nationale Landschap Arkemheen-Eemland. Het vormt het westelijke deel van de Gelderse Vallei.

Om te laten zien hoe mooi de Eemvallei eruitziet, maar ook om de omvang aan te geven van deze regio, is onze uitgever Marlon op de SunRider gestapt oma agazines rond te brengen bij de bekende hotspots. Van deze fietstour en gedeeltelijke bustour (want de regio is écht groot) hebben we een video gemaakt.
Behind-the-scenes-beelden van deze opnamedag hebben we alvast voor je bijgevoegd, maar wil je meer zien van onze prachtige regio en ontdekken waar OnderNamen Eemvallei zoal bezorgd wordt? Bekijk dan de video hier.

Want: OnderNamen Eemvallei ligt overal, echt overal!

Behind the Scenes
InterviewOntwikkelingenHoreca & RecreatieRestaurant/ barHotelEventsRecreatieEemvallei