Quote_teken_links

ECUB ORGANISEERT
INSPIRATIEBIJEENKOMST ‘ENERGIE VAN DE TOEKOMST’

Op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober, organiseert het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) een inspiratiebijeenkomst met het thema ’Energie van de Toekomst’. De bijeenkomst, die vanaf 15:30 uur plaatsvindt bij Stamhuis, is bedoeld voor leden van ECUB en voor geïnteresseerde ondernemers en ondernemersverenigingen gevestigd op een van de bedrijventerreinen in Utrecht, Stichtse Vecht en Nieuwegein.

‘We willen laten zien dat verduurzaming nodig is, maar ook loont’, aldus een woordvoerder van ECUB. ‘De urgentie van het klimaatprobleem wordt steeds groter; de temperatuur stijgt, er vindt meer extreem weer plaats en grondstoffen raken op. We gaan graag met ondernemers in gesprek over wat we kunnen doen om de klimaatverandering zoveel mogelijk tegen te gaan en minder grondstoffen en energie te gebruiken, uiteraard met dezelfde productie.’

De bijeenkomst start om 15:30 uur en zal geopend worden door dagvoorzitter Bert Strijker en ECUB-voorzitter en gastheer Henk Stamhuis. Onder andere Erik Klooster (directeur Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie) en visionair en architect Thomas Rau zullen de aanwezigen toespreken. Aansluitend is er een netwerkborrel met gelegenheid om vragen te stellen. 

Aanmelden

Ondernemers die een uitnodiging per mail hebben ontvangen, kunnen zich aanmelden via de link naar Eventbrite die in de mail staat. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus tijdig aanmelden is belangrijk. Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar heeft u wel een bedrijf op een bedrijventerrein in Utrecht, Stichtse Vecht of Nieuwegein, of bent u bestuurder van een ondernemersvereniging in één van deze gemeenten?
Mail dan uw gegevens en motivatie om de bijeenkomst bij te wonen naar info@ecub.nl.