Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Edward Dijxhoorn treedt toe tot ReulingSchutte
17 januari 2022 | 2 minuten lezen

Zakelijke mediation en het begeleid onderhandelen zijn steeds vaker een alternatief voor een gang naar de rechter. Het kantoor van ReulingSchutte, hierin gespecialiseerd, breidt daarom gestaag uit. Met ingang van 1januari is de ervaren mediator in de zakelijke markt Edward Dijxhoorn de praktijk komen versterken.

Edward was mede-oprichter van Marree + Dijxhoorn Advocaten en heeft zich sinds enkele jaren volledig toegelegd op zakelijke mediation. Hij heeft veel ervaring met conflicten rond faillissementen en in familiebedrijven en mediate ook op alle terreinen van het ondernemingsrecht, zoals aandeelhoudersgeschillen en bedrijfsovernames. Geschillen binnen andere samenwerkingsverbanden, contractuele issues en verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht behoren eveneens tot zijn expertise.

Edward Dijxhoorn is verheugd over zijn aansluiting per 1 januari 2022: ‘ReulingSchutte is toonaangevend op het gebied van zakelijke mediation en ik herken mij goed in de professionele en betrokken werkwijze van het kantoor.’ Partner Eva Knipschild zegt: ‘Wij zijn blij met de komst van Edward, hij past goed in ons team en heeft de ervaring en uitstraling die wij zoeken.’

DienstverleningAdvocatuurEemvallei