Quote_teken_links

EDWARD DIJXHOORN VERTREKT BIJ
MARREE EN DIJXHOORN ADVOCATEN

Het Amersfoortse kantoor Marree en Dijxhoorn Advocaten zwaait na 35 jaar haar mede-oprichter Edward Dijxhoorn uit. Edward Dijxhoorn was tussen 1979 en 1984 advocaat in Rotterdam en richtte in 1984 samen met Frank Marree het naar hen genoemde kantoor op.

 

Momenteel wordt het bestuur gevormd door Roel Hart, Ariënne Inden en Henk Assink. Dijxhoorn gaat zich volledig richten op de zakelijke mediation, insolventiemediation en conflictbemiddeling. Hij is al een aantal jaren actief als MfN-mediator en is bestuurslid van onder meer de Stichting Insolventiemediation en de Vereniging Zakelijke Mediation. Vanaf 1 juli voert hij de praktijk uit onder de naam Edward Dijxhoorn Advocaat – Mediator.

De mediationpraktijk bij Marree en Dijxhoorn werd reeds mede uitgevoerd door Ariënne Inden. Zij zet naast haar werk als bestuurder en advocaat arbeidsrecht haar werk als MfN-gecertificeerde mediator voort. Daarmee blijft mediation een onderdeel van de activiteiten van Marree en Dijxhoorn Advocaten.

 

In 2006 nam mede-oprichter Frank Marree afscheid van het kantoor en bleef de naam ongewijzigd. Ook na het vertrek van Edward Dijxhoorn blijft het kantoor werkzaam onder de naam Marree en Dijxhoorn Advocaten. ‘Marree en Dijxhoorn Advocaten is sinds 1981 een gevestigde naam en geniet goede naamsbekendheid’, aldus Henk Assink, kantoordirecteur.