fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Max Brandt
EEN UNIEKE VOETBALWEDSTRIJD IN WOERDEN: SPORTLUST ’46 – FC UTRECHT
5 oktober 2022 | 2 minuten lezen

Er is een bijzondere voetbalwedstrijd in aantocht in Woerden: Op donderdagavond 20 oktober a.s. speelt Sportlust ’46 in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker thuis tegen FC Utrecht. Dankzij overwinningen op OJC Rosmalen en Quick Boys uit Katwijk bereikten de roodhemden het hoofdtoernooi.

Leden en seizoenkaarthouders van Sportlust ’46 hebben de afgelopen dagen met voorrang tickets kunnen kopen en dat hebben ze dan ook massaal gedaan. De losse kaartverkoop is woensdag 5 oktober jl. gestart via sportlust46.nl.

Op deze site zijn ook de speciale sponsorarrangementen te koop. Voor slechts € 125,- heb je naast een entreeticket toegang tot onze VIP-tent. Uiteraard wordt hier een uitgebreid buffet verzorgd, is er live muziek, een open bar, ontvang je een unieke sjaal en heb je gegarandeerd een goede staanplaats.

Het is als bedrijf ook mogelijk om een gold pakket af te nemen. Hierbij krijg je tien kaarten voor je relaties en/of medewerkers. Met dit pakket kan je een rolbanner neerzetten, krijg je een eigen statafel en komt je naam vaak voorbij op de schermen in de VIP-tent.

De derby tegen FC Utrecht begint om 18:45 en wordt live uitgezonden door ESPN. Wil je met je bedrijf landelijk aandacht? Je hebt nu de kans! Plaats een reclamebord of schrijf je in voor de ledboarding. Word je daarnaast voor 20 oktober a.s. lid van de Business Club van Sportlust ‘46, of neem je een ander sponsorpakket af, dan krijg je een gratis VIP-kaart.

Een unieke wedstrijd voor Woerden, het Groene Hart en de provincie. Daar wil je bij zijn!

www.sportlust46.nl.

OntwikkelingenEventsZorg & WelzijnWoerden