EENMAAL, ANDERMAAL!

Nog steeds overlijdt in Nederland elke week minimaal 1  kind aan een hartafwijking. Daarnaast loopt het merendeel van de kinderen met een aangeboren hartafwijking schade aan hart en hersenen op. Met een bijzondere mri-scan, die specialisten en onderzoekers in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) en UMC Utrecht nu verder ontwikkelen, kan een 3D print van het kinderhart gemaakt worden zowel voor als na de geboorte. Zo kunnen ze de problemen aan het kinderhart nog beter in beeld brengen en zorgen voor een optimale behandeling.

Om deze techniek daadwerkelijk toe te kunnen passen, is nog veel geld nodig. Samen met andere ondernemingen maken we ons sterk om dit mogelijk te maken.

Sinds november reist een  3D geprint kinderhartje rond langs verschillende ondernemingen in de provincie Utrecht. Met het 3D geprinte kinderhart zetten ondernemers zich in voor onderzoek naar het kinderhart in het WKZ. Hoe de ondernemingen geld ophalen, bepalen zij zelf. OnderNamen doet hier,  samen met W3 Wijnen, aan mee!

 Vanaf 3 december 2019 tot 3 september 2020 zet OnderNamen zich, in samenwerking met W3 Wijnen, in voor het kinderhart. Middels een ruilactie, waarbij ondernemers uit de provincie producten en/of diensten met elkaar gaan ruilen, hopen we bij de opening van het zakenseizoen 2020/2021 op
3 september 2020 een prachtig item te kunnen veilen. Het doel is dat het item bij elke ruil steeds iets meer in waarde toeneemt. De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan onderzoek naar het kinderhart in het WKZ.

update 20 februari

Eenmaal, andermaal! De volgende ruil is een feit: René Sloots van Postillion Hotel Utrecht Bunnik gaat in op het aanbod van Golfclub De Haar. In ruil daarvoor stelt hij een vergaderarrangement van 12 uur voor 30 personen ter beschikking: ‘Een hele dag vergaderen met 30 personen in één van onze multifunctionele vergaderzalen. Inclusief de gehele dag koffie, thee en andere drankjes, verantwoord brainfood en een verse smoothie als tussendoortje en natuurlijk een uitgebreid lunchbuffet. De dag wordt afgesloten met een borrel en “snack naar keuze” én een driegangendiner met het hele gezelschap met bijpassende wijnen en natuurlijk koffie na. Dit alles heeft een waarde van €3.500,-.’ Wie biedt?!

update 10 februari

Golfclub De Haar accepteert het aanbod van Rolf Hopman van Hopman Kersten voor een gedegen en vernieuwend interieuradvies. In ruil daarvoor stelt Golfclub De Haar een volledig verzorgd programma voor 18 personen ter beschikking. Dit programma bestaat uit 9 of 18 holes golf op de nieuwe baan, een golfclinic door een bekend professional voor mensen die de sport niet kennen en/of een rondleiding met een deskundige gids door het Zuiderpark van Kasteel De Haar. Het park is een Rijksmonument en staat bekend om zijn bijzondere flora en fauna. Ter afsluiting is er een borrel en diner in het clubhuis. De waarde hiervan is zo’n  € 3000. Wie biedt?

update 17 januari

Eenmaal, andermaal! Rolf Hopman van Hopman Kersten gaat graag in op het aanbod van Bart Blikman van Carlton President en maakt gebruik van de tien hotelovernachtingen. In ruil daarvoor stelt hij een ‘Interior & Exterior Awareness rapportage’ ter beschikking; een analyse van een horeca interieur/exterieur, kantoorruimte of zelfs privé ruimte. Na bezoek van een stylist brengt Hopman Kersten een vrijblijvend advies uit middels een 3D tekening. ‘Een ondernemer die toe is aan een restyling van zijn/haar vergaderruimtes, kantoortuin, hotelkamer, restaurant of zelfs woonkamer kan bij ons terecht!’, vertelt Rolf Hopman. ‘De waarde hiervan is zo’n €2.500,-.’ Wie biedt?!

eenmaal-andermaal-ondernamen-hopman-kersten

update 9 januari

En we gaan door, de volgende ondernemer heeft zich al gemeld! Bart Blikman, General Manager van Carlton President,  zal gebruik maken van het diner bij Driessen Food. In ruil daarvoor biedt hij 10 hotelovernachtingen aan, inclusief ontbijt en een lekker driegangendiner in restaurant One24 mét bijbehorende wijnen: de waarde hiervan is €200,- per arrangement, dus in totaal €2.000,-! ‘De volgende ondernemer in deze actie kan de overnachtingen bijvoorbeeld aan relaties of medewerker(s) cadeau doen’, aldus Bart Blikman. Eenmaal, andermaal… Wie biedt?!

ondernamen-eenmaal-andermaal-carlton-president

update 8 januari

Enkele uren na het informeren van alle OnderNamen leden heeft de eerste ondernemer zich al gemeld! Christiaan Driessen van Driessen Food uit Bunnik maakt gebruik van de vergaderruimtes van AT The Office, en stelt in ruil daarvoor een privé diner met chefkok Cor van Dusschoten ter beschikking. Het gaat om een privé diner voor 12 personen in de demokeuken van Driessen Food, ter waarde van zo’n €1.500,-. Dat wordt smullen! Wie biedt?!

eenmaal-andermaal-ondernamen-driessen-food-bunnik

update 3 december

Tijdens de kerstborrel van OnderNamen Woerden werd ook direct spontaan gereageerd op de actie. Cees Rodenburg van AT The Office stelt, in ruil voor het bureau en de bureaustoel van Ralph Voet, zijn spiksplinternieuwe state-of-the-art vergaderruimte ter beschikking. De grote vergaderruimte is voor twee dagdelen te reserveren (ter waarde van €695,- per dagdeel) óf de kleinere vergaderruimte is voor zeven dagdelen te reserveren (ter waarde van €195,- per dagdeel). In totaal gaat de waarde van ‘Eenmaal, andermaal!’ hiermee al naar zo’n €1.400,-! Wie biedt?

Startschot

Op dinsdag 3 december is het startschot gegeven en heeft de eerste ruil plaatsgevonden. W3 Wijnen uit Utrecht  doneerde drie flessen Monthuys Pére et Fils Champagne Brut Réserve, Magnum van 1,5 liter, en deze werden door Ralph Voet projecten met aandacht uit Woerden geruild voor een bureau met bureaustoel ter waarde van €1.000,-.

(Foto: Judith Blume (W3 Wijnen), Rosanne Bader (OnderNamen), Wesley van Dinteren (W3 Wijnen), Pascale Broks (Vrienden van UMC/WKZ), Nick van Baaren (OnderNamen) en Ralph Voet (Ralph Voet))

Wilt u meedoen?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en we nemen contact met u op:

*Door uw gegevens achter te laten, geeft u OnderNamen toestemming om contact met u op te nemen voor ‘Eenmaal, andermaal!’. Uw gegevens zullen vanzelfsprekend niet aan derden worden verstrekt.

De spelregels voor ‘Eenmaal, andermaal!’ vindt u hier.