Quote_teken_links

EERSTE CORONA OPLEIDINGSTESTLOCATIE IN AMERSFOORT

Op 18 november is de eerste opleidingstestlocatie in Amersfoort bij de school voor Gezondheidszorg en Welzijn in Amersfoort gestart.  Deze testlocatie zal worden bemenst door ervaren en medisch opgeleide verpleegkundigen, samen met studenten. Deze inhouse testlocatie stelt MBO Amersfoort in de gelegenheid om haar studenten en medewerkers al binnen een kwartier te testen. Dit komt de veiligheid ten goede. Met als doel om het onderwijs zo goed mogelijk doorgang te laten vinden.

De testlocatie is een samenwerking tussen MBO Amersfoort, Company & Company en het medisch team van SMA kliniek Midden Nederland. Er wordt een door de RIVM goedgekeurde Roche sneltest gebruikt. MBO Amersfoort biedt haar studenten en medewerkers de test (ter waarde van EUR 40,- ) de eerste twee keer gratis aan. Hiermee hoopt de school haar mensen en studenten te stimuleren de test te doen wanneer zij klachten krijgen.

De locatie is geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur en bevindt zich in een ruimte aan de zijkant van de school aan de Leusderweg. Mensen uit Amersfoort kunnen zich voor EUR 40,- snel laten testen.