Quote_teken_links

EERSTE EDITIE JAARCONGRES ONDERNEMERSFONDS
GROOT SUCCES

Op woensdag 6 november heeft Ondernemersfonds Utrecht voor het eerst een jaarcongres georganiseerd. Bijna 200 belangstellenden werden, in het Spoorwegmuseum, getrakteerd op een inspirerend programma waarin een blik op de toekomst centraal stond. Jos Burger, CEO bij Ultimaker, startte het programma met een presentatie waarin hij onder andere deelde waarom Ultimaker bewust de keuze heeft gemaakt om het internationale bedrijf in Utrecht te vestigen.

Voorafgaand aan de plenaire bijeenkomst kwamen enkele actieve ondernemers samen voor een gratis mini-seminar over aanbestedingen. Ook konden bezoekers diverse break-out sessies volgen. Zo spraken Utrecht Marketing en Sport Utrecht over de mogelijkheden rondom La Vuelta in Utrecht volgend jaar en deelde Chantal Riedeman inzichten hoe je trekkingsgebieden klantvriendelijker kunt maken.

In het afsluitende gedeelte van de bijeenkomst werd stilgestaan bij het afscheid van fondsmanager Alan Grommers. Na zich vier jaar volop voor het fonds te hebben ingezet geeft hij het stokje door aan Kyra Kasel.