Quote_teken_links

EERSTE PAAL OP BEDRIJVENTERREIN ZEVENDER GESLAGEN

Vrijdag 27 september was een feestelijk moment want de “eerste paal”  werd geslagen van het tweede bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Zevender te Schoonhoven. In aanwezigheid van wethouder Leon de Wit, de aanstaande gebruikers en betrokken partijen werd hierop een toast uitgebracht. In het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw nemen de bedrijven VSE, DUS dienstverlening, VDI Lopik en SMVL hun intrek.

Wethouder Leon de Wit sprak zich positief uit over de recente ontwikkelingen op bedrijventerrein Zevender. ‘Als gemeente zijn we blij dat deze bedrijven zich vestigen binnen de gemeente Krimpenerwaard en daarmee een bijdrage leveren aan de vitaliteit en werkgelegenheid binnen onze gemeente. Namens de gemeente werden de felicitaties en gelukwensen voor de aankomende bouwperiode uitgesproken’.

Verstoep bouwadvies en architectuur leverde een groot deel van deze huisvesting doordat Verstoep de laatste fase van het bedrijventerrein aankocht. Bouwbedrijf Versluis Spelt uit Polsbroek zal de bouwwerkzaamheden uitgaan voeren.

‘Met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw is bedrijventerrein Zevender straks opnieuw een aanwinst rijker! Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact opnemen met ons. Op dit moment is er nog, zij het beperkt, aanbod aan bedrijfsruimte’, aldus Corné van der Roest.