Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Eindejaarsactie Severs Breeman: een nieuwe MINI én 250 euro tanktegoed
19 december 2022 | 2 minuten lezen

Wie zichzelf (of iemand anders) wil trakteren op een mooi kerstcadeau, is bij Severs Breeman aan het goede adres. De BMW- en MINI-dealer van het Groene Hart (en Rotterdam) heeft namelijk een mooie eindejaarsactie.

Wie voor het einde van 2022 als particulier een nieuwe (benzine) MINI aanschaft, ontvangt € 250,- tanktegoed. Een mooi extraatje, gezien de huidige brandstofprijzen. Severs Breeman heeft een ruim aanbod van nieuwe MINI’s die direct leverbaar zijn. ‘Kom langs in onze showroom, plan een proefrit en ga nog voor de feestdagen op pad met jouw nieuwe MINI!’, schrijft de dealer op haar website.

MINI Flex Lease

Ook het leasen van een MINI is mogelijk. Severs Breeman biedt MINI Flex Lease: daarbij zit je niet meer vast aan dure shortleasecontracten, maar heb je de mogelijkheid om jouw leasecontract na twaalf maanden kosteloos te beëindigen. MINI Flex Lease werkt op basis van een vast maandtarief voor 48 maanden (voor Private Lease én Operational Lease) waarbij tegen een meerprijsvanaf € 25,- per maand (afhankelijk van het type MINI) het leasecontract na twaalfxa maanden kosteloos kan worden opgezegd. Zo Flex Lease je de MINI 3-deurs al vanaf € 484,- * per maand.

* Onder voorbehoud van prijswijzigingen

Transport & AutobrancheAutodealerWoerden