Quote_teken_links

EXCEPTIONEEL VERVOER DOOR JAN VAN DAM MACHINE TRANSPORT 

Verleden week  werd er een megatransport uitgevoerd door Jan van Dam Machine Transport uit Oudewater. Jan van Dam Machine Transport, die gespecialiseerd is in het internationaal machinetransport en exceptioneel vervoer werd door Kiremko benaderd om zorg te dragen voor het veilige vervoer van een bakoven naar de klant in België. 

Kiremko Food Processing uit Montfoort heeft voor een Belgische klant een specialiteiten/Hash Brown bakoven vervaardigd met een capaciteit van 8 ton per uur. De oven heeft een lengte van in totaal 26 meter en een gewicht van ca. 25 ton. Door de omvang van de bakoven heeft Jan van Dam Machine Transport een hijsframe ontwikkeld om zo tijdens het hijsen en het vervoer van de bakoven meer stevigheid te generen. Hametec uit Montfoort die gespecialiseerd is in het vervaardigen en plaatsen van staalconstructies heeft het frame in opdracht gemaakt.

Hierna werd het frame door Jan van Dam Machine Transport om de bakoven gemonteerd en is de bakoven met de noodzakelijke begeleiding door Jan van Dam Machine Transport naar België vervoerd en op de plaats van bestemming gelost en geplaatst. 

Een mooie samenwerking tussen drie OnderNamenleden!