Flint presenteert nieuw project “De Lege Zaal”

Flint theater, evenementen en congressen uit Amersfoort presenteert sinds begin april een nieuw project: “De Lege Zaal”. Het theater zendt acht vrijdagavonden een live act uit op Facebook en de website. De aanvang van de uitzending is, zoals de theaterbezoekers gewend zijn, om 20.15 uur. Met dit initiatief wil Flint de podiumkunsten doorgang laten vinden in tijden van crisis.

 

Nadat bekend werd dat het theater zijn deuren tot in ieder geval 1 juni gesloten moet houden is Flint direct gestart met het ontwikkelen van een online theaterervaring. Met “De Lege Zaal” willen de organisatoren zorgen voor verwondering en verzachting in verwarrende tijden. De optredende artiesten blijven een verrassing tot aan de uitzending.

 

Tijdens de eerste uitzending op 3 april trad Duda Paiva Company op. Het was een stukje uit de voorstelling Vergeten Dieren en Verloren Zaken. Enkele honderden mensen keken live mee naar de uitzending rechtstreeks vanuit Flint. De uitzending is terug te zien op www.flint.nl/delegezaal.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *