Quote_teken_links

FOODTRUCK DRIVE THRU VAN MENEER SMAKERS BIJ STUDIO A12 IN BUNNIK

Na het grote succes van de Foodtruck afhaalservice tijdens de recente feestdagen is de Meneer Smakers Foodtruck Drive Thru iedere donderdag tot en met zondag open op de locaties Studio A12 in Bunnik en Restaurant Zuiver in Amersfoort.

 

Op de makkelijk bereikbare locatie van Studio A12, direct aan afrit 19 van de A12 en bij Restaurant Zuiver aan de Vlooswijkseweg 1 in Amersfoort, staan de grillmasters klaar om de lekkerste ambachtelijke burgers te grillen. Bestellen gaat eenvoudig vanuit de auto en direct daarna worden de burgers vers bereid. De meest populaire burgers van de Utrechtse burgerketen zijn verkrijgbaar; er is keuze uit burgers van Hollands weiderund, scharrelkip of een vega-burger. Natuurlijk is er ook een burger voor kinderen.

 

Rob en Marco Peek, eigenaren van de burgerketen: ‘Met een smaakvolle burger, een lekker drankje en verse frietjes heb je thuis een heerlijke maaltijd. In plaats van “uit-eten” noemen wij dit “in-eten”. In deze tijd is samen gezellig eten het moment om even te genieten.’

 

De Meneer Smakers Drive Thru is donderdag tot en met zondag open van 16:00 tot 20:00 uur. De locaties in Utrecht zijn ook weer geopend voor bezorging. Meer informatie staat op de website.