Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
GEITENYOGA BIJ BOERDERIJ DE BOERINN IN UITZENDING VERONICA INSIDE
3 november 2021 | 1 minuten lezen

Dat geitenyoga hot is, weten ze bij Boerderij De Boerinn al langer. Ultieme ontspanning met als extra toevoeging de aanwezigheid van enkele geiten, moet het gevoel van euforie nog extra vergroten. Eind oktober vertelde Hugo Oudejans, directeur van De Boerinn, erover bij Veronica Inside.

Tijdens de uitzending vertelt Hugo hoe geitenyoga precies in z’n werk gaat. ‘Yoga is natuurlijk ter ontspanning. Diverse oefeningen wisselen elkaar af, terwijl er hier en daar een geit komt kijken. Geen zorgen, de geiten zijn aanwezigheid van mensen gewend.’ Het contact met Radio Veronica kent zijn oorsprong al in het voorjaar. Kitty Kusters van Woerden Marketing benaderde Hugo om mee te doen met de tour van Bas Smit en Nicolette van Dam, met de naam ‘Nederland heeft alles’. Zodoende nam Bas Smit deel aan een lesje geitenyoga en postte hij daarover via Instagram; Hugo attendeerde zijn netwerk daarop en toen ging het balletje rollen.

‘Mede door al die aandacht hebben we, tot op de dag van vandaag, ontzettend veel aanvragen voor geitenyoga. Onze yoga docente heeft er zelfs iemand bij moeten aannemen!’

Het radiofragment is terug te kijken en luisteren via Facebook.

OntwikkelingenHoreca & RecreatieWoerden