Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
GEMEENTE NIEUWEGEIN EN WERELDHAVE VIEREN OPLEVERING VERNIEUWDE PARKEERGARAGE CITYPLAZA
15 september 2021 | 1 minuten lezen

Donderdag 9 september hebben wethouder John van Engelen van de gemeente Nieuwegein en managing director Pieter Polman van Wereldhave de nieuwe parkeergarage Cityplaza in Nieuwegein feestelijk geopend. De verouderde parkeergarage, onder het overdekte winkelcentrum, is volledig vernieuwd tot een uitnodigende, moderne en veilige parkeergarage. Tijdens de werkzaamheden was de garage altijd toegankelijk voor parkeerders.

Wereldhave (als eigenaar) en de gemeente Nieuwegein (als exploitant) hebben intensief samengewerkt aan de vernieuwing, en zullen dat ook blijven doen. Onderdeel van de vernieuwing zijn bijvoorbeeld het volledig wit schilderen van alle wanden en plafonds, het toevoegen van zoneherkenning op kleur, bewegwijzering voor auto’s en voetgangers, verbeteren van de entrees naar het winkelcentrum en het realiseren van speciale parkeerplaatsen voor minder validen, senioren en gezinnen.

Bij de vernieuwing van de parkeergarage was ook veel aandacht voor duurzaamheid. Zo zijn de meeste werkzaamheden uitgevoerd door partijen met een duurzame operationele aanpak waarbij ook aandacht is voor social return.

OntwikkelingenSamenwerkingDienstverleningLekstroom